Nissan Zen szerviz ajánlatok

Nissan Zen szerviz ajánlatok
Nissan Zen szerviz - Nissan Tóth Autó
Nissan Zen szerviz © Nissan Tóth Autó

Nissan karbantartás a garanciaidőn túl Nissan value added alkatrészekkel, Nissan gyári technológiával Szolnokon a Tóth Autónál.

A ZEN a távolkeleti kultúra szimbólumaként világszerte a harmóniát és a természettel való egyensúlyt jelképezi. Japán autógyártóként ezt a szemléletmódot szeretnénk átadni minden Nissan tulajdonos számára.

Fontos, hogy ügyfeleink teljes nyugalomban tudják használni autóikat garanciaidő leteltével is, ezért vezettük be a Nissan ZEN szerviz programot.
A Nissan márkaszervizeinkben történt látogatás során autója a program keretén belül megkapja a lehető legjobb törődést és a következő 1 évben ugyanúgy mint a garanciaidőn belül, továbbra is élvezheti a Nissan Assistance előnyeit.

Garanciaidő leteltével is fontos a Nissan gépjárművének a megfelelő karbantartása.

A Nissan ZEN szerviz erre nyújt Önnek megoldást: Kedvezményes áron érhetőek el alap karbantartási csomagjaink garanciaidőn túli gépjárművekre melyek tartalmazzák a gyári műszeres diagnosztikát, az olajcserét, illetve az olaj-, levegő- és pollenszűrő cseréjét + 1 év Nissan Assistance-t.

Miért olcsóbb a Nissan ZEN szerviz ajánlata, mint a garanciaidőn belüli karbantartás?

A Nissan ZEN szerviz ajánlatai rögzített árú karbantartási csomagok, melyeknél Nissan Value Advantage alkatrészeket használunk.

A Value Advantage a Nissan másodvonalas termékcsoportja, mely kiváló minőségű, versenyképes áron elérhető alkatrészeket tartalmaz kizárólag garanciaidőn túli gépjárművekhez.

VALUE ADVANTAGE ALKATRÉSZEK

A Nissan Value Advantage program kiterjed az időszakos karbantartási illetve kopó-forgó alkatrészekre, melyek minőségi és versenyképes áron érhetőek el minden Nissan márkaszervizben.

Nissan által tanúsított termékminőség
Minden Nissan Value Advantage alkatrész teljesítményét tesztelték és hitelesítették a Nissan járműveihez a Nissan mérnökei.

Minőségi alkatrészek
Minden alkatrészt a minőséget szem előtt tartva terveztek és fejlesztettek ki, hogy azok megfeleljenek a legmagasabb szintű biztonsággal és minőséggel kapcsolatos szabványoknak.

Biztonság kompromisszumok nélkül
A Value Advantage alkatrészekkel ügyfeleink a garanciaidőn túl is teljes nyugalommal használhatják autójukat.

Garanciális feltételek
Nissan Value Advantage alkatrészek garanciális feltétele megegyezik a gyári alkatrészekével (minimum 1 év).
A Nissan Value Advantage alkatrészek minden fontosabb Nissan modellel kompatibilisek, hogy ügyfeleink a garanciális időszakon túl is a lehető legkedvezőbb áron tarthassák kifogástalan állapotban járművüket.

Jelentkezzen be most a Zen szervizre!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
pl. 70 337 3567
A jármű még garanciális?
Adatkezelési hozzájárulás
Kérjük jelöle be be a jelölőnégyzetet, mellyel elismeri, hogy a Nissan Tóth márkakereskedés adatvédelmi szabályzatát megismerte, és hozzájárul a személyes adatai nyilvántartásához. (amennyiben nem járul hozzá, sajnos nem tud üzenetet küldeni ezen a felületen részünkre, ebben az esetben kérjük keressen meg bennünket telefonon.

Zen szerviz munkafelvétel

Túri Péter

+36 70 792 4200

szerviz@tothauto.com

MÁRKASZERVIZ ELŐNYEI

A tévhitekkel ellentétben a garanciaidő leteltével is érdemes a Nissan márkaszervizek szolgáltatásait igénybe venni.

Szervizeinkben a Nissan által szakmailag képzett szerelők várják ügyfeleinket, akik gyári célszerszámok és eredeti Nissan alkatrészek felhasználásával végzik el a szükséges karbantartást és javítási munkákat.

A gyári alkatrészeken és a mesterszerelők szaktudásán túl, csak hivatalos Nissan márkaszervizben tudják ellenőrizni, hogy Nissan gépjárműve érintett-e bármilyen visszahívási v. szervizkampányban. Ezeket a kampányokat költségmentesen végzik el munkatársaink.

Zen részletek

A karbantartási ajánlat a következőket tartalmazza: gyári műszeres átvizsgálás, olajcsere, olaj-, levegő- és pollenszűrő csere, munkadíj, továbbá 1 év Nissan assistance. Leaf járművek esetén a csomag a műszeres átvizsgálást és a pollenszűrő cseréjét tartalmazza. A fenti ajánlat Nissan Value Advantage (gyári, másodvonalas) alkatrészekre vonatkozik. A felhasznált képek illusztrációk. A közölt adatok és tények kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. Ez a kedvezményes csomag nem minősül a hivatalos javítási útmutató szerinti éves karbantartásnak. A feltüntetett árak bruttó kezdőárak, amelyek modellenként, motor-változtatonként eltérőek lehetnek. A kezdőárak magába foglalják az alkatrészek árát és a munkadíjat. Az ajánlatok más kedvezményekkel össze nem vonhatók és készpénzre nem válthatók. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A Nissan Zen szerviz ajánlata nem fedi le a teljes modellpalettát. A részletekről kérjük érdeklődjön márkaszervizünkben.

Nissan Zen csomagok

Nissan Zen karbantartási csomagok további modellekhez